Wat kunt u doen

De Stichting Vrienden van Bronlaak kan niet bestaan zonder schenkers.

U kunt Stichting Vrienden van Bronlaak op de volgende manier ondersteunen:

Schenken

Wanneer u het werk van de Stichting wilt ondersteunen of projecten welke u de moeite waard vindt en passend binnen de doelstelling van de stichting wilt steunen kan dat ten alle tijden. Lees meer.

Periodiek schenken

Als u de stichting Vrienden van Bronlaak structureel wilt ondersteunen, kunt u kiezen voor een periodieke gift bij notariƫle akte. Vanaf 2014 hoeft dit niet meer. U kunt de gift ook vastleggen via een schriftelijke overeenkomst met de Stichting Vrienden van Bronlaak. Neem dan contact op met de secretaris M. Arts. U krijgt een deel van uw gift terug van de fiscus. Lees meer.

Nalaten en legateren

U kunt de Stichting Vrienden van Bronlaak in uw testament tot erfgenaam benoemen of de stichting een legaat nalaten. De Stichting Vrienden van Bronlaak is als ANBI geheel vrijgesteld van erfbelasting. Lees meer.

Door onze ANBI-status krijgt u een deel van uw gift terug van de fiscus. Dit biedt u de mogelijkheid een hoger bedrag aan de Stichting Vrienden van Bronlaak te schenken terwijl uw netto donatie gelijk blijft. Sinds januari 2012 is overigens de geefwet in werking getreden. Door deze nieuwe wet kunt u nog voordeliger schenken.