Gerealiseerde projecten

2015

Carnaval

Een van de jaarfeesten waar de bewoners van Bronlaak steeds naar uitkijken is carnaval. Een groep vrijwilligers spant zich ieder jaar in om er een mooi feest van te maken toegepast op de geaardheid van de bewoners.

Muziekinstallatie

Bij het afgelopen kerstspel op Bronlaak, hebben de toeschouwers het weer eens kunnen ervaren. Bijna elke speler was ook achter in de zaal prima te verstaan! Zeker veel gedoe met lange kabels, microfoons en lastige headsets, zal je denken. Absoluut niet, de microfoons die gebruikt worden, zijn voor publiek onzichtbaar. En ook voor de spelers geen hinderlijke obstakels op het podium bij hun spel. Een prima/passende installatie voor het Pinsterhuis, hebben we gemerkt! Het hiervoor geschonken bedrag vanuit de stichting, is absoluut goed en zorgvuldig besteed.

Met de nieuwe installatie die bestaat uit een mengpaneel en verschillende boxen kan nu ook op muzikaal gebied nog meer genoten worden. De boxen zorgen voor een perfect geluid. Met het mengpaneel en de muurbediening is ook het gebruiksgemak niet vergeten.

Bord markant

De gezellige lunchroom van Markant draagt al jaren de naam “huiskamer van Sint Tunnis”. Veel gasten genieten er regelmatig van een drankje, een lekkernij, of een heerlijke lunch. Uit het straatbeeld van de Brink is Markant eigenlijk al lang niet meer weg te denken. Iets minder bekend is de prachtige dieptetuin, precies achter de lunchroom. Maar ondanks dat hij wat uit het zicht is, kennen veel gasten ook deze heerlijke oase. Markant wilde deze plek, midden op de Brink, nog bij meer mensen bekend maken. Met de schenking van dit bord op de voorgevel, wordt het ongetwijfeld ook “de lunchtuin van Sint Tunnis”.

Picknicktafel

Dinsdag 16 juni 2015 is de picknicktafel bij De Waterman verplaatst naar de bedoelde locatie, achter op de hei, in de buurt van het vennetje en de "rode deur", we noemen dat ook wel "de punt".

< /html>